Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-09-25 Till sjunde himlen.


Vill du gifta dig med mig?

 

 

Du vet inte om att
Jag speglat oss i fönstret
Där vi går,

                    förbi

Du vet inte att jag summerat
Din ring
Hoppat vattenpöl till hav
Förvandlat silvrets talan

                     till guld

 

Tänkt tanken
På att fråga
Vill du gifta dina armar, dina ben,
Alla dina tankar

                    med mig?

För att varje morgonrodnad
Slingra mina sömmar om dina drömmar
Kunna läsa dem som kyssen mot din kind

 

Jag skulle fria på studs
För hela min kropp
Har redan fallit ner på knä
Och mina armar är i split

Med mitt hjärta,  

                          i min hand

 

Så tre djupa andetag, till
För att veta att alla kommande
Sekunder och dagar
Kan innefatta oss
I omfamnad hud
Med varje stoft av liv

I mina ögon har
En stjärna redan fallit,
 

            i vår rymd


Och himlen har redan svarat

 

         Ja

 (gånger 7)

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-25 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öm och fin !!!
2012-09-30

    svarta ängeln
Underbar.
2012-09-26

    ej medlem längre
YES!!! Det vill jag...

Ahem...alltså, en härlig bejakande text
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP