Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast vampyrerna känner åtrå till mig nu


Blodig stig


Jag skriker högt
så högt att ingen hör
vinden leker inte längre med mitt hår
ty den våldtar mina lockar

Månen dansade en gång över dina ögonlock
Men du såg inte det jag såg
Du såg endast mörker
där jag såg ljus

Och jag köpte dig en ficklampa
men hade inte råd med batterier
Du mötte mig inte på halva vägen
och jag fick vandra på min stig ensam

Jag föll för dig och skrapade mina knän
Med min hjärnskakning som sällskap
Försökte jag jag laga mitt hjärta
men jag kunde inte se för allt blod

Du har i din frånvaro fått mig att förblöda




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-10 22:30



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Gillar starkt sista versen !
2006-10-05

  mysanpysan
storartad avslutning!!

som Pang liksom

"Du har i din frånvaro fått mig att förblöda"

vilken sanning du kommer med!
2006-02-12

    Johanna <3
Åh, man mår så dåligt när man läser denna.

Den är så underbart sorglig, vemodig och vacker.
2006-02-11

  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att känslan av att vilja skölja rent och plåstra om hjärtats blödande sår ... infinner sig ... Hjärteförkrossande att ens läsa om då minnen av en inte länge sedan svunnen tid då jag själv vandrade ensam på en blodig stig ... gång efter gång efter gång ... om och om igen ...
Nu minns jag bara smärtan ibland när jag blir påmind om hur det känns
när kärleksglödens passionerade förälskelse plötsligt förbränns
och ingenting längre finns kvar annat än övergivenhet, kyla och känslan ...
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP