Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan en droppe väga?

Vad kan en droppe väga?

Kraften samlas djupt inne i droppen tills trycket lämnar plats för annan hård kraft,

Det fasta dränker det flytande, som ett bevis på det flytbaras svaghet,

Klapprande ropar det flytande om hjälp från ovan makt,

Finns det någon där? Lämnad och bortglömd i en oändlig tortyr med avsaknad av hopp,

Fallande för evigt samlar det flytande kraft djupt inifrån.




Fri vers av Torbjörn S. Brandhill
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 00:55



Bookmark and Share


    jamming223
Vacker dikt med djup sorg. Äkta känsla. Stark.
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill