Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan den, som ett rö för vinden...

Dela med dig bara
du har ju av den så mycket
den förstås på alla språk
och kan göra så att bråk
rinner ut i sanden
om man bara
sträcker fram
just den handen.

Den kan sägas med en gest
ja eller i ett leende
och det hinns ju med
även av den, som är i farten...

Och får nå´n bara en klick av den
så kan den smitta av sig på nästa
och nästa.... Och det bästa:
Det kostar ingenting att ge den
trots att den kan hela den, som får den
utan den, kärleken, hjälper inte ens vården...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-26 08:46



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint och tänkvärt.
2012-09-28

  Lars Hedlin
Ger handen till min nästa..som skickar den vidare och ger mer till alla och envar..
2012-09-28

  Ljusletaren
Underbar och här har du min karda och mitt leende.
Sådana här saker helar även den som mest är sargad och inte går att bota.
Ett handslag, ett leende, någon som ser dig helar din själ/kram

2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt