Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skola


Jag har levt
älskat
lidit
vandrat genom den snårigaste skog
simmat på de djupaste vatten
och så många gånger önskat
att mitt liv
bara skulle bli tråkigt
för att hämta andan


så blev det aldrig
kommer aldrig
att bli


Jag är inte,
kommer aldrig att bli
den som gör någonting lite lagom
på säker mark


Så är det och
äntligen i den gyllene medelålder
har jag förstått


Att mitt liv
denna gång, i detta liv är på detta vis


Så mycket jag har lärt
och är ämnad att lära


Det är bara att acceptera


och leva
och livet är inte ämnat att bli innehållslöst

 

 




Fri vers av Nic
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-02-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic