Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var närvarande i din frånvaro

 

 

 

 

du var hos mig i natt
i en dröm
detaljerna är suddiga
helheten glasklar
du var vackrare än det vackraste
och än mer underbar
vi var två
fast ändå en
det var som att vi aldrig gjort annat
än att älska med varann
du kysste mig
och dina läppar fick mitt döda hjärta att leva igen
jag höll dig hårt men kärleksfullt i min famn
du var min
jag var din
men när jag vände mig om i sängen
så var du borta
i samma sekund insåg jag att allt var en dröm
det var då jag kände
hur frånvaron av någon man aldrig varit nära
värkte
i mitt sargade hjärta
men trots smärtan så jag låg kvar under täcket
nästan i desperation
och allt jag ville då
var att få somna om
att få återvända till dig
om så endast för en hundradelssekund

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-09-26 14:01



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Vackert, men sorgligt och smärtsamt!!!
2013-03-12

  miwa
Underbar. Hur ofta har man inte haft dessa drömmar.
2012-11-09

  Elisabeth Skoog
Bitterljuv och vacker...
2012-10-04

  scandal
smärtsamt vackert!
2012-10-02

  Sophie Jennifer
Detta är varför jag är så kär i dig.
2012-09-27

  Magica VIP
Berörande, ja ibland kan drömmar kännas väldigt verkliga.
2012-09-26

  vargtass
både sorglig och vacker på samma gång..mycket bra skrivet!!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP