Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslappnad

 

 

 

När du ömt viskar

godnatt

i mitt öra...

så känner jag hur mjuk kudden blir.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 515 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-26 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Slappnar av gör man då....
2012-09-28

  Chawa VIP
Så gott! Kort och vackert...
2012-09-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så härlig i sin kortochgotthet! Så mjukt vacker.
2012-09-26

    ej medlem längre
Härligt..
2012-09-26

    ej medlem längre
Åh, vad mjukt och ömt. Älskar dina ord!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans