Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celibat är nog inte min grej



Går hem med knullrufs och kladdiga trosor i fickan. Det är den tiden på morgonen då ljuset vänder och börjar bli dag igen. Just denna sommar har varit ovanligt mörk men igår regnade det och molnen ligger inte så tunga längre. Gatorna är tomma och jag känner mig som nattens drottning. Det är en maktfull känsla, att äga hela gatan. Jag älskar vägen som leder mig till min port. Celibat är nog inte min grej i alla fall.

Jag tänker på dig. Jag pratade om dig efter att jag och mitt nattsällskap tagit på oss och jag skulle hem. Han och jag är goda vänner. Jag känner honom på ett sätt som jag ser fram emot att få lära känna dig på.

Du blev glad av mig, jag såg det på dig. Jag älskade hur du log tillbaka när jag log mot dig, hur du blev tagen. Jag såg det i dina ögon, för du blickade ner när jag öppnade ögonen och visade dig leendet jag hade på insidan när jag var med dig. Hur du strök med tummen över min kind. Jag vet inte riktigt varför du gjorde det, smekte min kind och tittade på mig. Men jag behöver inte veta. Det gör det bara finare, att du för mig är lite av ett mysterium.

Tänker att jag nog var rädd att jag visade för mycket av mig själv för fort. Trots att jag lärt mig av mina misstag så har jag fortfarande svårt att hålla mig sval. Jag vill inte hålla mig sval. Jag vill glöda. Jag tyckte om när jag fick viska i ditt öra och du brann under mig. Hur jag frågade dig om du kände hur varm jag var och du kunde bara smått öppna ögonen och blinka jakande.


Jag hoppas att jag fortfarande är ett mysterium för dig. Och att jag kommer få chansen att se mer av ditt.




Fri vers av lilla Du
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du