Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oskyldigt rosa på klänningen, blodröd på insidan


Princessan med framstjärten


hon drömmer lika högt som alla andra, lika
skamlöst brinnande innanför sina ögonlock,
fladdrande besvärat avfärdande varje friare

För vem skulle tro det,
så behärskad och torr,


men så snart sänglinnet värmts upp av den
vilda inre feber plikt och etikett kvävt under dagen
slår lågorna höga över tapeter och porträtt

trånsjukt suckande i kudden

med skuggor slickande högt upp i taket
trots att hon själv knappt rör på höften







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-26 23:25



Bookmark and Share


  KrutOla
Erotik på min ära!

I mina tonår kunde man finna mig trånsjukt juckande i kudden. Sådan verksamhet var dock icke populär hos den som sedermera skulle tvätta sängkläder i mitt hem.

Varför skola människan tråna? Varför skall det spillas säd?

2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP