Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelhjärta

tick tack
hör du hur det följer dig?

varje steg du tar
varje liten krök där du svänger av

jag vet att du hör det
känner det
ser det
ske alldeles inom dig

tick tack tick tack

jag var som en fågelunge i din hand.

innan jag ens kunde flyga
trimmad
drillad

du skapade en hel verklighet

tick tack

det
är
inom
dig
.







jag är inte här




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 23:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande väl framfört
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vindurinn