Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det bara!


Du kommer inte få en chans till, även om du kommer krypande och ber på dina bara knän

Jag var så sårbar, uppriven
när du kom
och räddade mig
upp från mörkret

Du älskade mig
och fick mig
att tro
Tro på mig själv
mänskligheten, kärleken
men mest på dig

Jag litade på dig
alldeles för mycket
Jag borde ha förstått
och förberett mig på
att du skulle försvinna

När du tyckte
att du inte hade tid
så försvann du
bara sådär!

Och lämnade mig,
så sårbar
och förtvivlad!
Jag förstod inte
ville inte förstå
att du inte var kvar hos mig

Hur kunde jag låta dig
få sån makt
över mig?
Hur kunde jag låta mig själv
bli så beroende av dig?!

Jag vet
att du vill ha mig
tillbaka nu
att du inser
vilket misstag
du begick

Du kommer inte att
få mig tillbaka
inte få en andra chans
Först nu
inser jag hur
liten du är

För nu
är jag starkare




Fri vers (Prosapoesi) av Lilla Bambun
Läst 501 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-27 10:58



Bookmark and Share


  EmelyB
Jag vet hur det är! att släppa in någon är så hårt, och man blir så skör och rädd. Om den någon då passar på att trampa på ens blödande hjärta!! Det är en obeskrivlig smärta!! Och den människan är inte värd dig!
2013-10-31

  Katinka VIP
Som om du beskrivit min egen historia. Snyggt upplagt. Jättebra. Kan bara säga att du vågade vara äkta och sann, det är modigt.
2012-10-02

  Göran Gustafsson VIP
Slutförandlat, med andra ord.

2012-09-28

  DrZappa VIP
hjärtats utsatthet - tung insikt!
2012-09-28

  erna frank
Den är jättefin du har och lagt ner styrka i orden. Är stark med dig!!
2012-09-28

  Drömfångare
Haha, det är rätta takter! Härligt att läsa en sådan här stark dikt om uppvaknande och uppgång.
2012-09-27

    Upplandspoeten
Underbar text, så stark och så fylld med känslor. Mycket vackert!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun