Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglar älskar de också

vi struntar i disken
och älskar som småfåglar gör

varm sydlig djupvind
smek mina bröst
två änglars magdans

hjärtan som sprakar
i vilddans

lystet
sommarbränd nakenhet böljar
jag dyker in

tårar ska jag dricka
skrattet lystet tugga
mjukt ska jag förlösa

långt ska lättnadens suck färdas
fjäderlätt

aldrig förut
flugit lika högt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-29 11:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vansinnigt rolig. specdiellt som diktarjaget struntar i disken för att göra som fåglarna...
2012-10-15

  NågonAnnans
Galet HÄRLIG text!. En kärlekstext som virvlar om och berör...Som sagt Härlig!! :)
2012-10-02

  Annika Eklind
Måste hålla med tidigare talare: en underbar kärlekssång!
2012-10-02

    ej medlem längre
En mjuk extas, ett veck i tiden att njuta kroppars gåvor...underbara ord.
2012-09-29

  kerstin skriver VIP
en härlig kärlekssång att njuta!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP