Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek mellan vänskap o hjärta


En tunn vägg mellan vänskap o kärlek ...

Rummet mellan vänskap och kärlek
är ibland endast en tunn vägg

Det händer att den rasar ihop till en hög och
allt blir till ett virrevarr av kaos

Då kan man välja att vända sig om och gå därifrån

Eller sopa ihop kaoset till en en liten hanterbar hög och
stanna kvar hos sin vän




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 2627 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-10 23:31



Bookmark and Share


  Hubbishelena
gillar den här texten ! det är de två valen man har...och sedan vad man sen väljer att göra i den stunden och vad det beror på..det kanske man aldrig riktigt förstår förrän senare..
tack för texten :)
2009-06-26

  Aisha VIP
...väldigt vackert skrivet...!
2009-06-26

  Johan Bergstjärna VIP
Utsökt!
Bokmärkt.
: )
2008-08-27

  Rosmarin
Den här är så sann, så klok och jag gillar slutet jättemycket
2007-10-05

    sunnanvind
Så sant !
Men valet kan vara svårt...Om än nödvändigt...
Antingen är man sårad, eller är tvungen att såra
och då kan vänskapens band bli klippta...
Bra tankar o diktat!
2007-03-12

  Vipe
jättebra liten beskrivning av ett skitjobbigt problem
2007-03-02

  Cris
Mycket ...mycket bra beskrivet. Gillar det sista.. och
inte bara vända..
bokmärke
2006-05-05

  Last Word Spoken
Ja, gränsen är hårfin och att balansera där är
som Linus på linjen...
...... en känner mer den andre känner mindre..

"sopa ihop kaoset"... det ... där krävs det
vilja och mod.. och visst lättare att gå därifrån..
...men beundrandsvärt att stanna kvar o sopa
ihop kaoset....

...mmm .... väldigt bra den här, väldigt bra.
2006-02-12

    stackars
Man kan känna igen sig väl i texten.
Bra skrivit!
2006-02-11

  swimsus@gmail.com
Lära känna en ny människa o ta in den personen är som att inventera varor i en butik eller checka in på ett rullband vid flygplatsen. Modigt!
Fin text!
2006-02-11

    steffe struts
mycket bra beskrivning av ett problem som
är svårt att hantera. vänskap som övergår
i för kära känslor. känner igen mig.

stefan
2006-02-10

    Mejja
Så fint och tankeväckande!
Ja att välja står oss alltid fritt.
Tycker att den sista strofen är så precist fångad.... att sopa ihop kaoset till en liten hanterbar hög.
Ja att våga och orka stanna det är styrka funnen.
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX