Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma hem

 

Regndroppe efter varann faller till marken

löven klistras fast som täcke över gräset

himlen förgyller dagen i gråskala

kylan väver sakta bo

vill stanna tiden

vända om och se solen

din blick igen

komma hem i din famn

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-27 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuva ord i detta fantastiska poem
vemodet berör verkligen inom ...
2012-10-29

    tramp
jag tycker om vemodet du för framför här bra känsla
2012-09-28

  dubbelve
Himla fint! Speciellt "himlen förgyller dagen i gråskala". Bravo!
2012-09-27

  Jens P
fin text
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz