Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklippt blev ett klipp!

Precis som jag skrev sist
i min text om kläder, att om
man dem spar rätt som det är
man har kläder som passar in
i nästa mode. Och till våren skall
det vara randigt och gå i svart och vitt
enkelt och rakt! All romantik är borta! Så´n tur
att jag inte hann den svartvita klänningen avkorta...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-28 07:49



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja du har helt rätt, det händer att man hittar igen något som helt passar in i dagens mode.
2012-09-28

  Lars Hedlin
Ja jisses ..bättre att klä sig som man vill eller aunaturell för den delen :)
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt