Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskonstnären

Hon var snart där,
hon kände ...

vid dagen
då hon skulle kunna säga:

Du blev vändpunkten,
du som bär så mycket klokhet,
du som bär så mycket visdom,
du som är så bra ...

på att vara människa.

Du, som är livskonstnären,
livet hade godheten
att låta mig möta ...

du som gav mig modet
att leva.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 810 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-28 10:49



Bookmark and Share


    eos
Väldigt bra!
2012-11-19

  Maria T
Vilket fantastiskt möte
2012-10-09

  Palett
En tacksamhetens dikt, fin !!
2012-10-04

  DrZappa VIP
fin text som beskriver tacksamhet
2012-09-30

    annasofia.
Bra. Mycket mycket bra.
2012-09-30

  Linda CH VIP
Skönt med en sådan vän. Fin text fylld av tacksamhet.
2012-09-30

  ULJO
Fin text, gillar den mycket
2012-09-29

  Gunnel Eriksson VIP
Fint att vara bra på att vara människa.
Det räcker!
2012-09-28

    ej medlem längre
Vilka underbara ord!

"Du, som är livskonstnären,
livet hade godheten
att låta mig möta ...

du som gav mig modet
att leva."

2012-09-28

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-09-28

    ej medlem längre
tycker om...
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP