Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Liten i min famn

Du är så liten i min famn
mjuk och varm,
det känns märkligt att veta
att även detta ögonblick
har ett slut

så blunda nu och lyssna
på min saga som jag skrivit
bara för dig - bär den med dig
i ditt lilla hjärta
och låt denna stund bli min gåva.




Fri vers av Nathalia
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-28 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker och fin <3
2018-03-23

  mare VIP
Så vacker
2012-11-16

  Magica VIP
Fint! :)
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia