Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till Björn


Innan solen går ner

Mäktiga popplars dova rassel
blåstens kraftfulla kast

i skogens gröna tunnels stillhet
blott örnbräken tecknar höst

mullret från Söderleden
starkast nu en fredag eftermiddag
tränger genom hassel och sly

Skynda skynda tiden lider





Fri vers av vera gade VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-28 19:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt fint...
2012-09-28

    ej medlem längre
Naturen i storstaden - mycket bra
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP