Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om gränser och tvivel


Silvertråd

Som i en tunn silvertråd
hänger jag
svävande
cirklar över den brännande elden
tvivlande på trådens styrka

Vill sänka mig ner
mot det varma
och samtidigt
stiga mot stjärnorna

Minnen lägger sig
som ett pärlband runt halsen
tills nästa gång jag tänjer min silvertråd

mot nya gränser





Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 19:45



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Om hösten far det silkestrådar
genom avsvalnad morgonluft
spindelkvinnor är på flykt
från sina egna nät
2012-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Läser igen...och tänker på min egen silvertråd...tycker om dina ord...
2012-09-28

  Änglaögon
Gillar dina vackra rader.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten