Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pil i luften



fågelstreck nära

nackar böjs, ögon följer

jag beslutar mig




Bunden vers (Haiku) av vissla
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-29 00:08



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Sköna rörelser i dikten. Den är talande positiv!
2012-09-29

    ej medlem längre
Älskar Haikudikter.

Den här var jättebra. Riktigt oväntat slut. <3
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla