Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fåglars liv..


Sidensvansen..


Utanför mitt fönster- äter sidensvansar sig mätta på de röda bären
på trädet.Jag ser dem - dom ser inte mig-de är alldeles för upptagna
av sitt mål- att äta sig mätta, de ser fridfullt ut- påminner om en
meditation över ätandet-- stora skaror av björktrastar drar förbi med
ett hakande läte allt sker så planlöst,alla ska med....förefaller de som
budskapet är- vart bryr de sig inte .... så är allt borta.På någon minut
är allt förbi.




Fri vers av annalöfqvist
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 20:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skrivit om sidensvansen
en ljuvligt vacker fågel
2012-09-30

  erna frank
Sidensvansar vackra fåglar som du beskriver så vackert. En meditation och så visph borta trädet! Bildligt och fint
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist