Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snusk ska vara snuskigt


Vrålkopulera


vill ha dig grumlig i blicken, blossande rodnad
långt ner mellan brösten, låren,
med saliven stigande som ett sött tidvatten tills
dreglet rinner över naken hud i långa snigelspår

Hårdhänt frossa,
fast ömsint, bestämt,
blint egoistiskt

tills vågbrytarna brister och djuret brölar grovt
utan att forma ens tendenser till ord, bara ge
efter för kraften


Sen ebba ut i tyst stiltje, liggande slagsida som
två utbrända skepp efter en förödande korseld






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-29 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det brinner.. rolig text
2012-10-01

  KrutOla
Snusk?!? Inte alls! Poesi, min herre. Poesi.



2012-09-30

  Casbah* VIP
välskaldat snusk om så..
2012-09-30

    ej medlem längre
Passion med stort P!
2012-09-30

  Annika Persson
det var längtan det, flickorna får passa sig.
2012-09-29

    ej medlem längre
;)
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP