Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött nu.


Om det vore så enkelt

Och jag visste jag var älskad men kände aldrig det riktigt där inne så jag växte upp att bli relativt känslokall samtidigt som jag får leva med min emotionella bergochdalbana som ingen riktigt kan greppa eller hantera utan lämnar på halva vägen för ett enklare byte så jag hamnar att tvivla på mig själv och undrar om det är värt det eviga sjåpandet om att hålla huvudet högt. Och du frågar varför jag inte vill hålla dig i handen?




Fri vers av Salainen
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-30 02:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar din slutmening. Den skruvar liksom upp tempot i resten av texten och sen är det punkt.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Salainen
Salainen