Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollsländan


Likt trollsländan
jagar över vattenytan -

i blåblixtrande kast
fångar sitt byte -

söker jag det levande ordet




Fri vers av vera gade VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-30 14:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  evana
Fint fångade ord!
2012-10-12

  Peter Olausson VIP
fin!
2012-10-02

  Piann VIP
Vackert fångat!
2012-10-02

    ej medlem längre
Uttrycker vad många av oss känner!
2012-10-01

  Linda CH VIP
Underbart fint fångat!
2012-10-01

  Gunnel Eriksson VIP
Den här dikten tycker jag om!
2012-10-01

  Solitaire VIP
Exakt så!

att gå och sparka i sörjan efter vingbrutna,
skamfilade och döda ord gör ingen glad
2012-09-30

    ej medlem längre
en vacker text...
2012-09-30

  Feminaz
Fantastisk! begåvad och konstnärligt fångat, sådan är vår livslängtan!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP