Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara full

En berusningskänsla strömmar genom kroppen

När jag beger mig in i dimman

Ser inte vad som ska komma här näst,

Det är farligt men spännande

Hoppas bara inte dimman tjocknar

För då kommer jag aldrig hitta vägen ut




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-02-11 11:38



Bookmark and Share


    klockars
Den var bra=) Tyckte den var väldigt sann på nå vis:P
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka