Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repetition


Jag kan se din puls -
och jag har känt
den mot mina skuldror

Du sjunger och drar
efter andan -
och jag vet
att du andas tyst
när du sover

Vi är många
i rummet, och alla
kan se dig -

men bara jag
vet vad du tänker




Fri vers av miljas
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-30 21:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Håller med föregående ord om texten. I sanning läsvärt.
2014-10-26

    ej medlem längre
Så skirt och oändligt kärleksfullt
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet