Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fint att vara speciell på ett sätt som ändå varenda jävla människa är. Det är däremot inte särskilt fint att vara så speciell att du förlorar allt vad man kallar mänsklig gemenskap.


Kräk

Färgar era ögon,
ändrar ansiktet med kniv.
Lägger andras hår i ert,
är det ett värdigt liv?

Klär er likadant,
har samma intressen.
Men gråter er till sömns,
är det svårt att klara pressen?

Hur kan du våga påstå,
att du är lite speciell
När ni strävar till motsatsen,
var eviga jävla kväll?




Bunden vers (Rim) av Salainen
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-30 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salainen
Salainen