Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturen s krafter..


En morgon... för länge sedan



Likgiltigheten existerar när känslan är tom, tom som en plåtburks-
ekande metall känsla,--

Gå ut i naturen ta en sten i din hand, kasta den likt en tung börda --
släng den, där finns ingen saknad du har befriat en del av dig, så kan du röra
vid din smärta på ett hjärtligt vis...tyngden är borta med vinden och molnen
solen och vinden har rört dig. ( Vilken tanke...... Så ser jag den riktiga
försommaren vitsipporna är utslagna, vårlöken lyser som en glad hälsning
våren- sommaren är födda på nytt ett trolleri.




Fri vers av annalöfqvist
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-30 21:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Härligt att läsa!
Du har näsa
för liv och fläkt
det ser man
direkt det
tycker jag
är käckt!
2012-10-02

  anits VIP
Vackert målar du dina rader till en
vacker tavla för mig som läser
2012-10-01

    Ken Cassel
Bra Anna

Gillas

Det där med att kasta stenen är bra...:)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist