Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHO AM I?

my ex told me ''i know the true you''
how can he know?
how can he know when not even i know?
i am adult but i still havnt figured who i am
then no one else can know
it is not possible
i seek and seek
but find nothing
once i knew who i was
but when he dissapierd the me i was did too
please come back so i can be the me i know
i dont know what i like
what i dislike
what my hair should look like
how should my skincolour be?
brown or white?
should i have black, red or blonde hair?
what colour should i make my eyes?
short or long nails?
what colour should they have?
you where my guide in life and now your gone
you do not want me as your friend!
but did you have to take me with you?
now i am nobody...
a very confused nobody
i want to cry but i cant
i think i have forgotten how
you told me it was okay
but you disapierd so how can i belive those words?
i become more and more nothing for everyday that passes
but how?
theres noting left of me to disapier now so how can it continue?
when i look in the mirror i see a body
but it isnt me
who is it?
i do not reconize it
i see the same sadness i know is in my eyes but still
it can not be me
i have lost myseelf into emptyness
who am i?
i dont know anymore
do you know?




Fri vers (Fri form) av Lost in darknes
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 13:38



Bookmark and Share


  Drömfångare
Tja, ska man vara hård, tror jag faktiskt att det finns en ljuspunkt i att du står där själv nu. Så länge man lever genom någon annan kommer man aldrig kunna hålla sig själv uppe.

Det är jobbigt och förvirrande. Men att hitta sig själv tar tid. Det måste det få göra också.

Hellre ett riktigt du om några år - än ett falskt du här och nu, fast via någon annans ögon.



För övrigt en väldigt talande text som berör ett känsligt med viktigt ämne.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lost in darknes
Lost in darknes