Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tema: Vinter + vår

Snöflingor faller
Eklöven rister, rasslar
och  klamrar sig kvar


Rimfrostlandskapet
-det tredimensionellas
bästa reklamkupp?


In-i-vassen-bråk
Isflaksfrid bortom språket
Gräsandsjulafton


........................


Träd förstår inte
tidiga vårsolens ord
Men gillar tonen


Marsljuset flyr bort
Snart sitter det och lurar
i kattens ögon


Barnen fick ögon
gjorda av vårhimmelstyg
Huden doftar sand




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 13:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här måste bara vara poesi
ety jag ett spår av et icke begrip
2008-02-09

  Ulf Lagerholm
jag tänkte jag skulle göra en djup-
dykning i dina texter å började
från början dvs dina först publ.
alster på poeter.se -

jag kom inte långt!

direkt hittade jag gobitar -

ja ekar ja, och alla deras \"till-
behör\" hårda som granit, tjuriga
som hjordar av åsnor, men också
vackra, mytiska och boningar för
miljontals... \"eklövet som trotsigt
klamrar sig fast - ack ja

och så den fina med träd som inte
förstår vårsolen men gillar tonen -
är ju suveränt uttryckt -

tack för inledande titt
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP