Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fundering bara


Fritt val, att inte välja


Färgen grön
är min favoritfärg


vitt älskar jag också


Betraktar naturen utanför mitt fönster
rena gnistrande vita snödrivor ligger kvar
samtidigt som den gröna gräsmattan
blottar sig på andra ställen


Funderade vilket jag tyckte var vackrast
Kunde inte välja


Och det behöver jag ju inte
Så kan det vara i livet
bara acceptera hur livet är
kan göra det enklare att leva




Fri vers av Nic
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-11 13:23



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Så sant!Bara leva med....såsom indianerna gjorde...dom levde och respekterade Jorden...miljön och årstiderna...och vilket tragiskt slut dom fick...då den vite mannen ville ha makten..av rädsla...vid Wounded knee 1890...ja nu började jag också fundera...
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic