Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perversa prettopoeten






Du skriver




naaaket





aaavklätt









...och alla vet ju att


sex


säljer...

blinkar han sedan
och jag
vill bara
spy










Du får aldrig se mig


Naaaken


Eller


Aaaavklädd






Läs
dig
istället
till
orgasm







...."baby"








Fri vers (Fri form) av dagbokspoesi
Läst 630 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-01 15:14



Bookmark and Share


  Cissmoll
Klockren.
2012-11-13

  blaite
Bara älskar kaxigheten i detta mmmmh
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi