Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med gummistövlar på fötterna

Regnet strilar lätt från himlen
Jag går med mitt paraply och sjunger
"under my umbrella-ella-ella"
Skuttar i vattenpussar likt ett lyckligt barn

Sekunden senare skiner solen
regnbågen blir starkare och starkare
Jag funderar på skatten vid regnbågens slut
Finns det någon som funnit den?

Inne väntar en kopp varm choklad
och en hund som viftar glatt på svansen
Glad att jag är inne igen
Tårar rinner längs min kind

Glädje över mitt underbara liv




Fri vers av MissManic
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-01 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rara ord.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic