Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig trygghet

Vet du?
Du ger mig trygghet.

När du håller min hand i din
känner jag mig trygg.

Jag vet inte om
du tänker på det
så som jag

Jag skiter i vad de andra tycker
jag skiter i vad de andra säger

de behöver inte förstå


Jag bryr mig bara om
mitt eget välmående själsmående
i form av den trygghet
din hand i min
mig ger

...

Du ska vara glad för det
att jag känner mig
trygg med dig

i din närhet
lever jag
fridfullt

...

Ta inte det ifrån mig
Låt mig få vara trygg med dig

-

Sluta ställa alla dessa dumma frågor!
För vet ni?
Jag har inget givet svar

Det är bara så
du ger mig en trygghet
jag saknat

Så jag ber världen att sluta
att ställa mig
sina dumma frågor

jag kan inte svara
det känns bara rätt
det känns bara bra


jag ÄR trygg
när jag håller din hand i min

kanske är jag äntligen även trygg i mig själv
så, låt mig bara få vara
i din direkta närhet
med din hand i min

så,
ta inte bort denna trygghet
som gör mig
så själsligt
levande

när min hand vilar i din

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP