Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utomgjordes





det är minnet jag ska leva på
utsatta för tid
utsatta för ett fortsatt liv
jag lämnade lite av mig själv
i toscanas solnedgång
på en höjd
jag bevarar det som en hemlighet
tills jag kan dela den med någon
för min inre blick passerar det en revy
ett leende begär och törstig neon





Bunden vers av jonas a
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 19:07



Bookmark and Share


  bumerang
Vackert om förhoppning
försök att dölja stark tilltro till livets överraskningar
som ska komma
din hemlighet
bevarad
skönt beskriven i sin mystiska form
Som delaktig i texten
känslor av
förhoppning

Alltid engagerande text
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a