Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt bli eller var stolt

så var det de där liven igen
som kunde vara oändligt olika
och samtidigt befinna sig under samma regn

hon frågade sig
om det skulle klassas som en dygd
att anpassa sig
eller om det var ett ypperligt tillfälle
att utveckla rakrygghet

svaret berodde på vem som förstod
och hon valde att inte låta alla
uttrycka sin åsikt




Fri vers av aPorcupine
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-01 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine