Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tema: Sommar + höst

(tema:sommar och höst)

Katten stämplar in
Anträder skogen. Nafsar
lite i en kvist

*

Jag-lös i solen
Tvärs över vägen, skuggor:
skogens EAN-kod


*


Somalisk kvinna
fann solvärmda vildhallon
-Nu är hon väl svensk?


....................................


Vinden har för brått,
slarvar bort sitt expressbrev,
vänder, söker, gnyr


*


Vinden vidhåller,
insisterar, bedyrar
Någonting. Men vad?


*


Ett litet gåsdun
singlade ner från flocken,
la sig på mitt ark




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP