Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne

Solen skiner in på det gnistrande bordet,

Minnen avslöjar vad hon kan se som ingen annan kan se,

Blod spräcker och väcker tankar hos henne som hon länge förträngt,

Stärkt går hon ur striden med ett gyllende leende,

Men alltid ser hon tillbaka och drömmer om det gnistrande bordet.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill