Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa mig

Berör mig som känslokall
och ge mig ett avståndstagande
Iskall, frusen fast
Belöna mig med hårda ord
sätt mig på plats
Skaka om mig så det känns

Som ett gammalt fotografi
är jag matt inuti
Inte särskilt sagolik
och som ett gammalt fotografi
som jag kastat på flit
är jag så svart inuti?




Fri vers av Salainen
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salainen
Salainen