Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sobril eller kakafoni

livet tröttar slitet öga
somnar stående
vaggande
av en välkänd röst
som vågar ärlighet

stilla mitt hjärtas dunk
betablockerare intravenöst injicera
eller heroin kanske
kyss mina sållade armar
tills läppar blir röda igen

Det är ränderna
i huden de sammansvetsade
lägger mig i hyvelbänk
slät

vilar i en skyddande vaggande sfär
av dunkel äggvita
av glas är jag kommen

sjung för helvete sjung




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-03 11:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Sobril är inget vidare medicin. Heroin måste vara ä nnu sämre. Bra dikt.
2012-10-14

    ej medlem längre
Tyngd vilar här och en känsla av längtar bort...längtar hem.
2012-10-05

  Lars Hedlin
Stark som attan!
2012-10-05

  Annika Eklind
Ångestens välkända röst ... <3
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP