Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs Runt Sten

   

tårfyllt öga
en hand en blomma
en jordig grop

en mening ett ljus
en blomsterbädd

kärleksfull hand
gräs runt sten
vårdar




Fri vers av Seglaren
Läst 493 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-02 12:36



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Fin, varm text
2013-11-23

  marie-helene
Så fint skrivet, verkligen...
2012-12-20

  Bibbi VIP
Skön och vacker.
2012-10-02

  Seglaren
Skriven efter min mors begravning. Hon är i ljust minne bevarad.
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren