Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en händelse

Flera sanningar.
Endast en händelse.
Trygg i det otrygga.
Modig när jag darrar.
Presterar när krafterna runnit ut.
Kärlek i en omöjlig tid.
Flera sanningar.
Endast en händelse.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 13:31



Bookmark and Share


    annalöfqvist
Visst är det så , ibland är livet fyllt av motsägelser.. du ha fångat dem fint!!!!
Anna
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson