Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något har brustit

 

jag äger mina drömmar

du har inte varit där

den resan går i retur

men mina armar räcker flera mil

runt din bedjande kropp


du blir så mjuk

utan ytor


om de vore ett fängelse

vore du min älskade fånge nu

 

men jag låter dig vandra min väg

vid sidan om

 

där du är trygg

om det vore min längtan, ändå

som lockade dig högst

och inga tvivel

vore jag gud

så jag kastar bara, mitt splittrade

mänskliga

likt målsökande projektil

mot dina himmelska ögon, blå

mer skärrade nu

 

och kallar det poesi.




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-02 13:43



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Lysande
2012-10-09

  lisa"puzzle"svensson
jag tyckte mycket om den här!
2012-10-07

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...och det gör jag.
2012-10-02

  Algotezza VIP
Läsvärt och tilltalande - samtidigt lite sorgligt...
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo