Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fantasin slår till....


önskan


Av hela min saliga sommar, önskar jag ett riktigt trädgårdsland....
och ett växthus av glas i violett, och gult och en vacker trädgård soffa
där en katt solar sig... Där skulle jag sitta och bara titta, och när höstens
dagar blir genomskinliga då skulle jag somna gott, mätt på blommor
och grönska ett tag.




Bunden vers av annalöfqvist
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-02 17:37



Bookmark and Share


  erna frank
Väldigt fina ord om önskningar-- som går fram- härligt med fantasi!!
2012-10-15

  anits VIP
En mycket vacker dröm
2012-10-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en vacker dröm
den skulle bara bli sann
det är ju det jag önskar
att jag en så´n plats
också fann!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist