Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord virvlar omkring innanför inre port

Mina dikter är mina
erbjuder andra
att läsa mina rader

Häller ut orden
låter dom flyga
landa i någons själ

Ibland vill pennan
inte sluta skriva
bläcket bara rinner

Ord virvlar omkring
innanför inre port
öppnar och släpper dom fri

Lagrade känslor
avslöjas på
mina vita ark

Alla livets nyanser
framträder i ljus
visar vad jag bär

Pennan frigör
lättar på inre tryck
min älskade psykolog






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-18 23:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är nödvändigt att skriva men inte att leva
Necesse est quod vivere non necesse est
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP