Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräver tuffare tag, ska inte alla följa skriven lag!

Jag trodde att man måste följa lagar
jag har alltid gjort det och tagit ansvar
lyssnat läst regler som finns överallt
jag har rest mycket med flygplan
de har varit många och långa turer
att en ung tjej på 21 år kan stoppa
ett plan fyllt med människor som är
på väg att lyfta till annan destination
får hålla på så länge med sitt babbel
för att försöka stoppa en utvisning
( gällande en man som är kriminell och
som nu är hemma i sitt hemland! )
är för mig ett vansinne utan gräns
hon begick ett lagbrott helt klart
en kriminell handling utfördes!
att inte hon blev gripen på direkten
visar att vissa får hålla på att gorma
väsnas ställa till med högljudd scen
som tårar och det brukar ju gå hem
man ska alltså böla högt så man får
sin vilja igenom och visa omvärlden
hur tårarna rinner utför kinderna!
en del applåderar henne de flesta arg
vilket samhället som vuxit fram och
hur lagar förordningar bestämmelser
bara förbises bespottas trampas ner!
kriminaliteten frodas folk gör som de vill
detta är en allvarlig säkerhetsrisk!
om inte styrande griper in med mycket
hårdare och mycket tuffare tag snart
kommer det bli mycket mer fritt fram
det känns nästan som man redan är där!
tänk om jag skulle göra som denna tjej
fast med annat budskap som skulle
irritera den politiska korrektheten
då skull jag haffas och bli buren av
planet med omedelbar verkan
det ÄR skillnad på folk och folk
hör ni det alla ljugande politiker!
inget förvånar mig längre i landet
som en gång var ett föregångsland
då var stängda gränser hård bevakning
säkerhet trygghet en självklarhet!
nu är det som att allt är upp och nervänt
en enda stor härva där våld är vardagsmat
nu måste det bli ett slut på allt elände
Sverige behöver vändas rätt
jag kräver för jag känner mig kränkt
en hårt arbetande skattebetalare!
nu får det banne mig räcka med
alla dårskaper som tagit kontroll
och som förgör förstör förintar
våldför sig på precis allt!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-28 11:51



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Åklagare har inlett förundersökning om brott mot luftfartsförordningen.
Vid liknande brott tidigare har dryga böter utdömts.
Då denna aktivists beteende är politiskt korrekt är jag tyvärr mycket osäker på utgången i detta ärende.
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP