Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hantera lidande

Den nakna

mörka verkligheten är

ett lidande

för att kunna finna sig själv

vända blicken inåt

se på svagheten

där finnas styrka.







"Nasrin"

3/10-2012




Fri vers av Nasrin
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-03 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med stor känsla!
2013-10-02

  Destino
Så fin lite sorglig text. Du skriver så fint... Man får massor av tankar om livet och allt i världen..
kram
2012-10-06

  Quasimodo
Ja, verkligheten är ofta svår och smärtsam, men viljan och kärleken inom oss
ger kraft att finnas och var där!
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin