Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

faller

längre o längre ner

där tiden går i ide

faller

förfaller

faller

förfaller

spillror av mitt jag

finns att beskåda

där tiden inte räckte till

tick tack tick tack

faller

förfaller

ser inte

Hör inte

ljudet av mitt hjärta

som ivrigt slits itu

dödar mig

faller

förfaller


faller

förfaller

Är du säker på att jag alltid finns kvar?












Övriga genrer av wiicca
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-03 18:03



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Upprepningar faller fint med tiden går. Förtjust blir jag i uttrycket "där tiden går i ide".
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca