Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proportioner

Han blev en person som ständigt måste tänka på vad han hade sagt.
Så att det han nu sa inte skulle så tvivel i det redan sagda.
Han tänkte att han hade svårt att ge allt rätt proportioner.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-10-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson