Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar

Ibland är det skönt, med tjocka murar.

Som hjälper  att behålla avstånd.

När man åter har börjat känna.




Fri vers av sachie
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie